3 avantaje pe care ți le oferă un suport tort

Un cofetar cunoaște importanța unui suport tort bun deoarece atenția la detalii îi este caracteristică. Un tort impresionant, la care ai muncit câteva ore și pentru care au fost pregătite decorațiuni cu migală este incomplet fără un suport tort adecvat, care să îi evidențieze frumusețea și să-l expună în întreaga sa splendoare. Munca unui cofetar este răsplătită prin reacțiile celor din jur atunci când văd creația sa dulce.

În cazul în care nu ești convins, iată 3 avantaje pe care ți le oferă un suport tort:

#1. Stabilitate

În primul rând, un suport tort oferă stabilitate desertului tău, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te îngrijorezi că se va defecta în vreun fel. Poți opta pentru suporturi în diferite forme, în funcție de nevoile tale. Fie că alegi un suport tort pătrat, unul rotund sau unul cu un model romantic, care să îl scoată din anonimat este important să te asiguri că este confecționat din material de calitate, rezistent și durabil

suport desert cristalesuport desert oglinda

#2. Ușurință în decorare

Un suport tort, mai ales unul rotativ, îți va permite să decorezi tortul cu ușurință. Cu ajutorul acestuia vei putea îmbrăca tortul cu glazură sau fondant în timp scurt și vei putea să adaugi elementele decorative fără probleme. Trebuie să știi însă că doar un suport rotativ profesional îți va oferi o rotație stabilă.

#3. Impact vizual

Un suport tort bine ales îți va evidenția tortul, subliniind frumos decorațiunile și modelul desertului.  Acesta contribuie la un impact vizual puternic, care atrage admirația tuturor celor ce au ocazia să îl vadă.

În ultimă instanță, suportul de tort va accentua măiestria cofetarului!

suport tort 3

suport tort 2

suport tort

IMG_6752

Candy bar – suportul care îți aduce desertul la viață

În ultimul timp, nunțile și alte evenimente formale și-au îndreptat atenția către deserturi, fără a se limita la tort – frumoasele candy baruri au devenit un punct de atracție al oricărei recepții. De aceea,  îți ofer un sfat prețios: la fel cum un suport de tort evidențiază desertul principal, bombonierele vor aduce la viață orice candy bar.

De cele mai multe ori, bombonierele sunt realizate din sticlă și au diverse forme pentru ca tu să poți să îți lași creativitatea să preia controlul atunci când aranjezi un candy bar. Poți opta pentru o bombonieră Tower, o bombonieră cu picior sau, de ce nu, o bombonieră cu o formă deosebită pentru a oferi dimensiune estetică oricărui candy bar pe care îl realizezi.

Așadar, un suport tort te poate ajuta să îți expui creația dulce pentru un impact vizual puternic, dar te asistă și când trebuie să decorezi tortul, oferindu-i totodată stabilitate. Un candy bar arată cu atât mai bine cu cât torturile sunt acompaniate de bomboniere delicate și frumoase.

Când ai ustensilele necesare, poți da frâu liber imaginației și creativității pentru a crea torturi și deserturi remarcabile!

Sursă poze: pixabay.com