Cumpara de 200 lei in perioada 21 -23 aprilie 2015, aplica codul de reducere “APRILIE”

si primesti 10% discount pentru comanda ta.

Campania Promotionala Primavara Reducerilor 2015

Regulament oficial

Organizatorul campaniei promotionale este societatea SELVEN CAKE LOGISTICS SRL, cu sediul in Brasov, str. Merilor nr.2, telefon: 0368.800.880, e-mail: contact@magieiincofetarie.ro, CUI RO33300497, J8/938/2014, numita in continuare Organizator.

Regulamentul Oficial de participare si derularea a prezentei campanii promotionale este intocmit si este public conform legislatiei aplicabile din Romania prin postarea (afisarea) acestuia pe pagina de internet www.magieincofetarie.ro.

Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Campania promotionala se desfăşoară online pe site-ul www.magieincofetarie.ro si se adreseaza cetatenilor romani.

Campania promotionala online se desfasoara in perioada: 21 -23 aprilie 2015

La aceasta Campanie promotionala pot participa toti cetăţenii români (persoane fizice si juridice).

Obiectul campaniei îl reprezintă toate ustensilele prezentate pe site, in limita stocului disponibil.

Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau alte reduceri de pret.

De această campanie beneficiază orice persoană fizică sau juridica care achizitioneaza produse in valoare de 200 lei,  in perioada mentionata.

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Intreruperea campaniei promotionale Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a clientilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Timp de 3 zile beneficiati de 10% reducere pentru toate accesoriile si ustensilele disponibile in stoc.

Comandati produse in valoare de 200 lei, valoare cos fara costuri de transport si introduceti codul de reducere “APRILIE”.

Costul de transport si manipulare este de 22 lei si este valabil pentru expeditiile livrate in localitatile cu locatii Fan Courier. Va rugam, consultati Lista Locatiilor.


Cum comand?

Pasul 1

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. In Cosul de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

3

Pasul 2

Achizitionati produse in valoare de minimum 200 lei si introduceti codul de reducere “NOIEMBRIE” apoi apasati butonul Aplica Cupon.

1

Pasul 3

Pentru finalizarea comenzii urmati pasii solicitati de magazin.

2

Spor la cumparaturi!

(0)

Când vine vorba de tortul preferat, fiecare dintre noi are o anumită alegere. Unii aleg ciocolata în detrimentul altor arome, alții se îndreaptă spre fructe sau arome neconvenționale precum caramelul sărat. Datorită faptului că în lumea torturilor creativitatea și imaginația dau naștere unor combinații ispititoare și unor gusturi divine, atunci când ai de făcut un tort pentru tine te poți simți copleșit de diversitatea ingredientelor și te poți complica inutil cu rețete cu zeci de ingrediente costisitoare.

Ne-am propus să te ajutăm să descoperi ce tort delicios ți se potrivește pe baza unui test scurt, care te va ajuta să alegi tortul perfect pentru tine. Vei vedea că îți propunem torturi care combină ingredientele potrivite pentru a obține gusturi divine!

Testul este simplu: trebuie doar să alegi între variantele propuse și să îți notezi sau să ții minte dacă ai ales predominant varianta A sau varianta B.

Să începem testul!

1. Ce fruct preferi?

tort

2. Ciocolată sau vanilie?

tort

 

3. Cacao sau lămâie?

page3

4. Iaurt sau cremă de brânză?

page4

 

Rezultate

Dacă ai ales mai mult varianta A…

Atunci tortul perfect pentru tine este tortul cu ciocolată și zmeură.

tort de ciocolata si zmeura

Iată cum să îl prepari:

Ingrediente necesare pentru blat:

  • 125 ml ulei de cocos
  • 125 gr zahăr brun
  • 200 ml iaurt ( grecesc, pentru o variantă light sau cu vanilie pentru una normală)
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 500 gr făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • ½ linguriță sare
  • 125 gr cacao
  • 200 ml lapte
  • 125 gr fulgi de ciocolată
  • 500 gr zmeură

      Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 75 gr unt, la temperatura camerei
  • 1 linguriță extract de zmeură
  • 240 gr zahăr pudră
  • 2 lingurițe lapte

Modul de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius
  2. Topește uleiul de cocos
  3. Pune uleiul de cocos într-un bol și adaugă extractul de vanilie, zahărul brun- amestecă până când ingredientele sunt bine combinate
  4. În alt bol combină făina, praful de copt, cacao și sarea
  5. Adaugă ingredientele uscate peste cele lichide, folosind mixerul la viteză mică pentru a le incorpora. Adaugă în același timp și laptele
  6. Amestecă fulgii de ciocolată cu ajutorul unei spatule
  7. Împarte aluatul rezultat în 2 forme de copt și dă-le la copt pentru 22-26 de minute

Pentru cremă:

  1. Mixează untul și extractul de zmeură până obții o cremă ușoară și pufoasă, adaugând zaharul pudră treptat
  2. Adaugă laptele și mixează până se incorporează

Asamblare:

  1. Pe un blat întinde crema de unt și zmeură- nu trebuie să fie întinsă perfect, poate chiar să curgă pe margine
  2. Asează celălalt blat peste blatul acoperit cu cremă
  3. Decorează cu zmeură proaspătă

Dacă ai ales predominant varianta B…

tort cu lamaie si afine

Îți propunem un tort neconvențional și extrem de gustos:  tort cu lămâie și afine.

Iată cum să îl prepari:

Ingrediente necesare pentru blat:

  • 230 gr unt nesărat
  • 250 gr zahăr tos
  • 100 gr zahăr brun
  • 4 ouă mari, la temperatura camerei
  • 1 lingură extract de vanilie
  • 375 gr făină
  • 1 lingură bicarbonat de sodiu
  • ½ linguriță sare
  • 240 ml lapte
  • Coaja și sucul a 3 lămâi
  • 260 gr afine

      Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 225 gr cremă de brânză grasă, la temperatura camerei
  • 115 gr unt nesărat, la temperatura camerei
  • 420 gr zahăr pudră
  • 30 ml de smântână grasă
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • Praf de sare

 

Modul de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius
  2. Cu ajutorul unui mixer, bate untul la viteză mare, până devine cremos. Adaugă zaharul și continuă să bați pentru 2-3 minute. Adaugă ouăle și vanilia, bate până se combină toate ingredientele.
  3. Într-un bol mare amestecă făina, sarea și bicarbonatul.
  4. Adaugă ingredientele uscate în cele lichide treptat, și adaugă și laptele, coaja și sucul de lămâie, amestecând cu mixerul.
  5. Amestecă și afinele cu ajutorul unei spatule.
  6. Împarte aluatul în 3 forme de copt și dă-le la copt pentru 21-26 de minute.

Pentru cremă:

  1. Amestecă ingredientele pentru cremă cu ajutorul unui mixer, la viteză mare până când obții o cremă pufoasă.
  2. Dacă ți se pare crema prea groasă, o poți subția cu o lingură de smântână.

Asamblare:

  1. Împarte crema în mod egal pentru a o întinde între blaturi. Ai grijă să păstrezi și pentru decor
  2. Așează cele 3 blaturi apoi îmbracă-le cu crema de decor
  3. Decorează cu afine proaspete

Tu ce variantă ai ales? Lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos!

Sursă foto: pixabay.com

(4)

Probabil ai observat deja că un candy bar frumos decorat este atracția oricărei celebrări, fie ea mai formală sau mai informală și ca atare, deja știi că, cu ajutorul unui astfel de colț al deserturilor și deliciilor poți transforma un eveniment tipic într-unul extraordinar.  Însă știi cum să realizezi un astfel de colț de rai dulce și colorat? Te ajutăm noi! Ne-am propus să îți explicăm cum poți obține un candy bar remarcabil cu ajutorul unor mici trucuri și cu produsul nostru de candy bar preferat, bomboniera. Continue Reading…

(0)

Micuțele delicii colorate atrag atenția și încântă papilelele tuturor participanților la un eveniment festiv și nu de puține ori, sunt atracția serii în materie de dulciuri. Cu forma lor perfectă, culorile pastelate și textura fină, macarons întruchipează universul dulciurilor haute couture.

Înfrumusețează orice candy bar, cu rafinament și calitate, aduc zâmbete pe chipurile tuturor și un strop de culoare. Deși sunt superbe și delicioase, macarons descurajează adesea cofetarii datorită rețetei stricte și a modalității de preparare ce nu permite greșeli.

Nu trebuie însă să renunți deoarece cu puțină atenție, răbdare și ustensilele potrivite, precum o tava macarons, vei reuși să creezi minunatele dulciuri franțuzești. Continue Reading…

(5)

Ne-am întors de la Târgu Mureș, unde am fost prezenți în perioada 19-21 martie în cadrul expoziției internaționale de soluții și tehnologii din domeniul cofetăriei, patiseriei, panificației, ciocolateriei și gelateriei, Gastropan.

În cadrul Gastropan, participanții au avut ocazia de a participa la demonstrații practice, de a descoperi cele mai noi tehnologii și inovații în domeniu dar și de a cunoaște oamenii din spatele fiecărui brand prezent la târg. Participanții la concursurile de cofetărie și panificație și-au demonstrat măiestria și creativitatea cu rețete și produse inovative, oferind un motiv în plus de bucurie celor ce au petrecut timp alături de noi, în cadrul expoziției. Continue Reading…

(0)

Gustul inconfundabil al ciocolatei te-a încântat cu siguranță, de multe ori. Combinațiile obișnuite sau excentrice ți-au mângaiat papilele gustative iar mirosul te-a purtat spre al nouălea cer. Să nu mai vorbim de încântarea vizuală pe care decorațiunile de ciocolată ți-au provocat-o de atâtea ori.

Probabil te-ai întrebat cum au reușit maeștrii ciocolatieri să transforme lichidul dulce și aromat în forme spectaculoase care schimbă total aspectul oricărui deliciu dulce. Probabil ți-ai dorit să poți face și tu asemenea decorațiuni din ciocolată, dar nu ai știut cum.

Îți spun eu: poți obține decorațiuni impresionante cu ajutorul unor ustensile ciocolaterie. Astfel vei aduce la  viață ciocolatierul din tine și vei crea cele mai frumoase decorațiuni. Continue Reading…

(0)

Noi, cei de la Magie în Cofetărie, vom fi prezenți în perioada 19-21 martie la Târgu Mureș, la cea de-a șaptea ediție a expoziției internaționale de soluții și tehnologii din domeniul patiseriei, cofetăriei, panificației, ciocolateriei sau gelateriei.

În cadrul Gastropan 2015, ai ocazia de a cunoaște oameni din domeniu, de a descoperi tehnologii și soluții inovative care să te ajute în activitatea ta având totodată și ocazia de a fi inspirat de creativitatea participanților în cadrul demonstrațiilor practice. Mai mult decât atât vei descoperi utilaje, echipamente, accesorii, o gamă largă de ingrediente și bomboane, ambalaje și decorațiuni,  soluții software special concepute pentru cofetării și zeci de alte mici detalii necesare cofetarului profesionist. Continue Reading…

(0)

Tortul este fără îndoială unul dintre cele mai importante elemente ale unei sărbători, fie ea o aniversare, un botez sau o nuntă. Invitații așteaptă cu interes momentul în care tortul va fi tăiat și vor fi încântați nu doar de gust ci și de aspectul tortului.

Când vine vorba de decoratiuni tort, trebuie să te ghidezi după specificul ocaziei dar și după personalitatea și preferințele clientului, ceea ce poate fi uneori o sarcină dificilă.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu 5 decoratiuni tort cu personalitate, care să te inspire când vei avea de creat următorul deliciu dulce: Continue Reading…

(0)

Un mulaj silicon de calitate poate deveni cel mai bun prieten al unui cofetar. Acesta este deosebit de util pentru decorarea torturilor, ajutându-te să creezi figurine diverse ce contribuie la un impact vizual puternic. Un tort atent decorat va capta privirile tuturor și va stârni admirația.

Un mulaj silicon nu trebuie să lipsească din arsenalul de ustensile ale nici unui cofetar, întrucât acesta te ajută să creezi decorațiuni migăloase, care altfel ți-ar răpi foarte mult timp. Continue Reading…

(0)

Orice tort devine mai frumos dacă îl decorezi cu atenție. Detaliile pot transforma un tort simplu într-unul remarcabil, fără prea mult efort din partea ta: trebuie să ai imaginație, răbdare și mai ales, ustensilele necesare.

Nu te speria că nu vei putea realiza de la început decorațiuni frumoase, chiar dacă nu ai foarte multă experiență în decorarea torturilor! Pentru a crea torturi impresionante din punct de vedere vizual, poți opta să folosești decupatoare flori. Acestea sunt disponibile în diverse forme și ajută să creezi flori din pastă de zahăr care să înfrumusețeze creațiile tale dulci. Continue Reading…

(0)

Un cofetar cunoaște importanța unui suport tort bun deoarece atenția la detalii îi este caracteristică. Un tort impresionant, la care ai muncit câteva ore și pentru care au fost pregătite decorațiuni cu migală este incomplet fără un suport tort adecvat, care să îi evidențieze frumusețea și să-l expună în întreaga sa splendoare. Munca unui cofetar este răsplătită prin reacțiile celor din jur atunci când văd creația sa dulce.

În cazul în care nu ești convins, iată 3 avantaje pe care ți le oferă un suport tort:

Continue Reading…

(5)

Cake Pops  – Un buchet cochet de Cake Pops alegerea perfecta pentru un gest romantic de Ziua Indragostitilor

Cake Pops sunt prajiturele modelate sub forma de bile, puse pe bat si decorate in culori vii. Pot fi acoperite cu ciocolata alba, neagra sau colorata; mici drajeuri pentru decor sau ornamente din pasta de zahar decupate in diverse forme (inimioare, stelute, bastonase, floricele, etc …).

Am extras cateva idei care mi-au atras atentia insa, o simpla cautare pe internet va dezvaluie nenumarate modele si combinatii pentru acest tip de produs.

tiered-wedding-cake-cake-pops-step-by-step-tutorial-by-niner-bakes-02 5150363163_5d5d37d0e6

cake-pop-1

Ceea ce mi-a placut in mod deosebit sunt prajiturelele pe bat in forma de trandafir. Iata cum se realizeaza.

wm-11a-rose-cake-pops

Vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente si ustensile

Blat Cake Pop, Pasta de zahar colorata, Betigase, Colorant pudra,

Decupator petale trandafir, model 84778

Decupator trandafir
Decupator trandafir

Pensula,

Pensula
Pensula

Merdenea.

Merdenea
Merdenea

Realizarea bulbului

Modelati blatul in forma de lacrima si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introduceti tava pentru 30 de minute la frigider pentru ca blatul sa se intareasca.

2
Modelare bulb

Pe tot parcursul procesului bulbii vor sta la frigider, astfel scoateti pe rand, cate un bulb si atasati betigasul de plastic.

4
Atasare betigas

Realizarea trandafirului

Pe o suprafata antiderenta intindeti in foaie subtire pasta de zahar, cu ajutorul merdenelei cu inele de ghidaj pentru grosime.

6
Intinderea pastei de zahar

Decupati petalele de trandafir.

7
Decupare

Asezati floarea in palma cu centrul la deschiderea degetelelor. Umeziti usor centru florii si apoi introduceti bulbul, ca in imginea de mai jos.

8
Atasare bulb cu betigas

Ridicati prima petala si infasurati-o in jurul bulbului, astfel veti proceda si cu urmatoarele petale. Pentru a lipi petalele intre ele folositi pensula cu apa sau lipici alimentar.

9 10 11 12 13 14 15

Surse:

http://www.chicuniquecakes.co.uk

http://www.ninerbakes.com

https://adm1370-sugarfantasies.wikispaces.com

http://madewithlovebyme.wordpress.com

Home

(0)

Florile din pasta de zahar pentru ornarea torturilor se realizeaza din pasta de zahar speciala.

Acest tip de pasta de zahar se usuca mai repede, astfel petalele isi pastreaza forma si aspectul natural, insa, modelarea trebuie sa se faca mai rapid.

Untitled-3Pasta de zahar

In cazul in care petalele se usuca rapid, este posibil sa apara fisuri la suprafata. In timp ce decupam petalele sau frunzele, vom utiliza folii sau pungute cu zip in care vom depozita  piesele decupate, pentru a impiedica uscarea prematura.

Posibile probleme ale pastei de modelaj

  •  este lipicioasa, fie ca se lipeste de ustensile sau de maini, manusi.
    • Pentru a impidica lipirea utilizam amidon foarte fin sau zahar pudra.
  •  prezinta urme de zahar pudra
    • Dupa uscare, 24 ore, fiecare petala se va trece print-o pelicula de abur pana urmele de zahar dispar.
  •  prezinta urme de amidon
    • Dupa uscare, se va inlatura de pe suprafata petalelor cu ajutorul unei pensule cu putina apa.
  •  este prea moale
    •  se va inmuia excesiv daca este colorata proaspat, de accea, colorarea se va face cu cateva ore inainte de utilizare.
    • Compozitia nu este cea corecta.
    • Temperatura din laborator este prea mare.
  •  este sfaramicioasa
    • Compozitia nu este cea corecta.
    • S-a colorat in exces
(0)

Bujorul este floarea purtatoare de energie pozitiva si tandrete conjugala, tocmai de aceea apare din ce in ce mai mult in buchetele de mireasa, cat si pe torturile de nunta.

Varianta 1 

Bujor din pasta de zahar

Materiale si ustensile necesare:

Pentru centrul bujorului va fi nevoie de 3 muguri si stamine. Luati un fir de tulpina, il indoiti la un capat intr-un carlig mic, inmuiati in lipici iar apoi atasati mugurii. Se vor lasa la uscat pana a doua zi.

Capture

 

Pasul 1

Veți avea nevoie de aproximativ 6 petale mici, 7 petale mijlocii și 9 petale mari. decupator bujor

In fiecare petala se va introduce firul de tulpina, inmuiat in prealabil in lipici. Firul se va introduce pana la jumatatea petalei.

1

Pasul 2

Cu ajutorul mulajului pentru petale vom imprima nervurile petalei.

2

Pasul 3

Asezati petala pe buretele profesional si cu ajutorul ustensilei „Bone” naturalizati petala printr-o trecere cu ustensila pe marginile petalei.

3

Pasul 4

Petalele se vor lasa la uscat timp de cateva ore.

4

Pasul 5

Cele 6 petale mici se vor prinde in jurul mugurilor cu stamine, cu banda floristica alba.  Intindeti si strangeti bine banda in jurul tulpinitelor.

6

Pasul 6

Adaugati in acelasi fel si cele 7 petale medii, iar apoi cele 9 petale mari.

78

 

Varianta 2

Va invitam sa vizionati filmul demonstrativ realizat de producator.

(0)

Comanda pana Vineri si

ai transport gratuit*

Intra in magazin, plaseaza o comanda de minim 250 lei si noi o livram GRATUIT prin curier rapid.

 [button type=”btn_text” url=”http://magieincofetarie.ro/magazin/” target=”on” button_color_fon=”#723f32″ ] MAGAZIN[/button]

Produse de Craciun
Produse de Craciun

Oferta este valabila doar pentru produsele disponibile in stoc si pentru comenzile online plasate pana vineri, 5 decembrie, orele 24. Nu se cumuleaza cu alte oferte in curs si este valabila pentru localitatile cu locatii Fan Courier.

Consulta lista locatiilor Fan Courier aici

(0)

Catalog Ustensile destinate Craciunului

Rasfoieste cel mai nou catalog si alege din timp produse specifice Craciunului.

Am selectat in catalogul nostru de Craciun 2014, decupatoare si mulaje profesionale din silicon alimentar Bradut, Fulg de Nea, Stelute, Mos Craciun, Renii lui Mos Craciun, Clopotei, Felinare, Fundite si Oameni de Zapada.

Mulajele din silicon alimentar, certificate CE sunt ideale pentru realizarea decoratiunilor din pasta de zahar, ciocolata sau martipan. Decorul va fi extras cu usurinta din mulaj datorita elesticitatii si proprietatilor antiaderente. Pentru o extragere mai usoara recomandam ca inainte de utilizare sa pudrati mulajul cu amidon foarte fin.

Stocul este limitat.

Catalog Craciun
Catalog Craciun 2014

Catalog a4 pdf

(0)

 [button type=”btn_small” url=”” target=”” button_color_fon=”#723f32″ ]Codul de reducere este  “NOIEMBRIE”[/button]

Campania Promotionala Toamna Reducerilor 2014

Regulament oficial

Organizatorul campaniei promotionale este societatea SELVEN CAKE LOGISTICS SRL, cu sediul in Brasov, str. Merilor nr.2, telefon: 0368.800.880, e-mail: contact@magieiincofetarie.ro, CUI RO33300497, J8/938/2014, numita in continuare Organizator.

Toamna Reducerilor
Toamna Reducerilor

Regulamentul Oficial de participare si derularea a prezentei campanii promotionale este intocmit si este public conform legislatiei aplicabile din Romania prin postarea (afisarea) acestuia pe pagina de internet www.magieincofetarie.ro.

Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Campania promotionala se desfăşoară online pe site-ul www.magieincofetarie.ro si se adreseaza cetatenilor romani.

Campania promotionala online se desfasoara in perioada: 11 -13 noiembrie 2014

La aceasta Campanie promotionala pot participa toti cetăţenii români (persoane fizice si juridice).

Obiectul campaniei îl reprezintă toate ustensilele prezentate pe site, in limita stocului disponibil.

Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau alte reduceri de pret.

De această campanie beneficiază orice persoană fizică sau juridica care achizitioneaza produse in valoare de 200 lei,  in perioada mentionata.

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Intreruperea campaniei promotionale Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a clientilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Timp de 3 zile beneficiati de 10% reducere pentru toate accesoriile si ustensilele disponibile in stoc.

Comandati produse in valoare de 200 lei, valoare cos fara costuri de transport si introduceti codul de reducere “NOIEMBRIE”.

Costul de transport si manipulare este de 25 lei si este valabil pentru expeditiile livrate in localitatile cu locatii Fan Courier. Va rugam, consultati Lista Locatiilor.


Cum comand?

Pasul 1

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. In Cosul de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

3

Pasul 2

Achizitionati produse in valoare de minimum 200 lei si introduceti codul de reducere “NOIEMBRIE” apoi apasati butonul Aplica Cupon.

1

Pasul 3

Pentru finalizarea comenzii urmati pasii solicitati de magazin.

2

Spor la cumparaturi!

(2)

Cum finisam un tort cu crema

Ustensile pentru finisarea laterala a torturilor cu crema, ciocolata sau royal icing

Materiale necesare:

Suport decorare, suport rotativ
Suport rotativ pentru decorare
Scraper decor icing
Scraper decor lateral
spatule buton
Spatula unghiulara si dreapta

Ustensilele scraper va permit sa creati un decor lateral uniform cu diverse modele.

Scraper

 

Instructiuni de utilizare

1. Asezati tortul pe un suport rotativ care va permite sa rotiti cu usurinta tortul.

2.  Se întinde un strat uniform de crema pe părțile laterale și partea de sus a tortului, folosind o spatula unghiulara sau dreapta.

Spatula Unghiulara

3. Pozitionati racleta pe suprafata pe care doriti sa o decorati si printr-o miscare si presiune constanta realizati decorul.

Scraper

 

Surse foto:

http://ideas.stitchcraftcreate.co.uk/quick-and-easy-cake-icing-recipes/

http://www.masoncash.co.uk

(0)