Cake Design BRASOV

Curs intensiv Cake Design

In cele 4 zile invatam sa modelam flori din pasta de zahar pentru torturile de nunta, figurine animate pentru torturile destinate copiilor, sa realizam decoratiuni inedite cu crema de unt (decor lateral, flori si frunze) dar si retete, secrete pentru prepararea cremelor destinate decorarii.

Ceea ce este cel mai important este faptul ca nimeni nu pleaca acasa fara a invata foarte bine lectia pentru care a venit la curs. Acesta este si motivul pentru care numarul de locuri de la cursurile noastre este limitat. Fiecare cursant este instruit individual si lucrul acesta este extrem de apreciat. Pe langa faptul ca oamenii invata tehnici de lucru noi, se creeaza si relatii frumoase, schimburi de experienta, retete, trucuri de lucru, iar cei care activeaza in acest domeniu, stiu cat de importante sunt aceste detalii in meseria de cofetar.

Modelare Flori din pasta de zahar

  • Informatii teoretice privind tipurile de pasta de zahar, ustensile si materiale auxiliare;
  • Introducere in arta decoratiunilor florale in cofetarie;
  • Tehnici de realizare ale florilor si frunzelor pe sarma (tulpinite);
  • Flori cu tehnici diferite de realizare: Trandafiri, Boboci, Bujor, Lavanda, Lacramioare, Hortensie, Orhidee, Frunze si multe Flori de umplutura;
  • Modalitati de prindere ale buchetelor, armonizarea tipurilor de flori cu designul tortului, imbinarea stilurilor;
  • Colorare, pictare, naturalizare flori si frunze, cu respectarea regulilor estetice: culoare, textura si proportie;

Modelare Figurine din pasta de zahar

  • Informatii teoretice privind tipurile de pasta de zahar, ustensile si materiale auxiliare;
  • Introducere in arta modelajului 2D si 3D;
  • Figurine animate: MICKEY MOUSE sau MINNIE MOUSE, DONALD DUCK, HELLO KITTY
  • Tematica poate fi completata/modificata si cu alte subiecte/personaje.

Decor cu posul, flori din crema de unt si royal icing

  • Flori din crema de unt si royal icing: trandafiri, bujori, floarea-soarelui, gherbera, hortensii, crizanteme si multe altele;
  • Frunze, flori de umplutura si decor lateral;
  • Flori si Borduri in 2 sau3 culori;
  • Retete creme si royal icing;
  • Secrete pentru prepararea cremelor destinate decorarii;

Cursul include:

  • toate ustensilele si materiile prime necesare desfasurarii cursului;
  • masa de pranz si snack bar;
  • suport de curs;
  • diploma de participare;
  • toate decoratiunile/machetele realizate.

Tip curs: Perfectionare

Nivel curs: incepator (la curs pot participa atat pasionatii, cat si persoanele calificate)

Cand: 25-26-27-28 IANUARIE 2018

Unde: Brasov

Pret: 1.700 lei1.450 leiOferta Early Booking pana la 15.01.2018)

Program: Ziua I 12.00 – 18.00, Zilele II – IV – 10.00 – 16.00

LOCURILE SUNT LIMITATE! Inscrieri si informatii suplimentare la telefon 0747.359.830

cake design brasov3cake design brasov

fLORI DIN CREMA DE UNT2
Flori din Crema

Ce spun cursantii nostri?

 

“Cursul de Cake Design a fost o experienta foarte frumoasa! Cu mare drag voi reveni si pentru alte cursuri.”,

Zsuzsa Bilibok, Covasna


“A fost magie la cursul de “Cake Design”,a fost profesionalism,voie buna si oameni minunati. Va multumesc pentru sansa de a transforma visul in realitate.Recomand cu mare caldura acest curs si ustensilele profesionale.”

Ileana Serb, Brasov


“A fost o experienta noua, multe detalii, secrete interesante. Punctele forte ale cursului de Cake Design au fost:  organizarea, experienta si comunicarea! A fost minunat! Va multumesc!”

Geanina Kovacs, Baia Mare


“Cu munca, multa dragoste si un praf de magie 🙂 , am reusit sa cream cele mai minunate lucruri din natura: florile. Multumesc intregii echipe Magie in Cofetarie pentru lucrurile minunate pe care le-am invatat de-a lungul celor 4 cursuri alaturi de voi. Va asteptam cu idei noi.”

Nicoleta Misca, Ulmi


“A fost un curs complex, solicitant si incitant, insa rezultatul a fost pe masura. Va multumesc pentru rabdarea cu care ne-ati invatat.”

Monica Matei, Arad


“Un curs si o echipa de 5*. Va multumesc dragelor!”

Elvira Georgescu, Bucuresti


“Cele 3 module (flori, figurine si crema de unt) s-au imbinat perfect: teoria si practica. M-am simtit excelent si am acumulat informatii pretioase. Va multumesc.”

Andreea P., Suceava


 

Vizualizari:(336)