Ciocolata Modelabila

Curs Ciocolata Modelabila, Un nou trend in cofetarie!

Tematica: Preparare ciocolata, modelare flori si figurine din ciocolata modelabila.

Asa cum v-am obisnuit, realizam lucrari unice, inspirate, adevarate opere de arta.

Invata direct de la profesionisti!

Alegere inspirata

  • 99% Practica si 1% Teorie;
  • Inveti intr-un colectiv de profesionisti;
  • Traineri specializati in stainatate.

Avantajele ciocolatei modelabile

  • Gust inconfundabil, dulce si cremos, ti se topeste in gura;
  • Poate fi preparata direct in laboratorul tau din ingrediente naturale;
  • Ideala pentru acoperirea torturilor, dar si pentru flori, figurine si alte decoratiuni delicioase. Unii cursanti sustin ca se lucreaza chiar mai usor decat pasta de zaha. Asteptam si parerea ta!
  • Se coloreaza in toate culorile si nuantele dorite;
  • Poate fi aplicata si pe frisca.

 Ce invatam?

  • Preparare ciocolata modelabila din ingrediente sanatoase;
  • Colorare si albire ciocolata;
  • Pregatire ciocolata pentru flori si figurine;
  • Pregatire ciocolata pentru imbracarea machetei;
  • Finisare/acoperire macheta cu ciocolata modelabila;
  • Modelare: flori si Frunze, figurina Ursulet

Avantaje cursant!

  • Inveti de la o echipa de profesionisti, cu traineri formati in strainatate (Italia, Ungaria si Grecia);
  • Fiecare cursant este instruit individual;
  • Reduceri si preturi speciale la USTENSILE;
  • La finalul cursului, toate decoratiunile realizate vor fi luate acasa;
  • E-coaching – suport oferit pe e-mail de catre traineri. Dupa curs, Fiecare cursant va primi suport in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate pentru rezolvarea problemelor intampinate;
  • Vorbim limba ta! – Engleza, Maghiara, Italiana, Greaca si Japoneza;
  • Sustinem cursuri private la sediul clientului.

Toate materialele, materiile prime, ustensilele si echipamentele necesare desfasurarii cursului sunt asigurate de Magie in Cofetarie. Alte beneficii: Snack bar, cafea, apa; Umor si mullllta Voie Buna.

Tip curs: Perfectionare

Nivel curs: incepator (la curs pot participa atat pasionatii, cat si persoanele calificate)

Cursul se desfasoara cu un numar limitat de cursanti, fiecare cursant este instruit individual.

Unde: Brasov. Pentru cursantii din afara localitatii oferim solutii de cazare la preturi avantajoase.

Cand: 26-27 ianuarie 2019

Pret: 880 lei 

Program: Ziua I 12.00 – 18.00, Ziua II 09.00 – 15.00

Cum ma inscriu?

LOCURILE SUNT LIMITATE! Avem doar 8 locuri disponibile, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon: 0747.359.830  sau prin e-mail la: contact@magieincofetarie.ro

Ciocolata Modelabila0013002
003img_2227