Pasul 1 – Comanda

Comanda produselor din magazinul electronic www.magieincofetarie.ro  se face prin adaugarea in cos a produselor dorite si parcurgerea pasilor necesari incheierii comenzii. Preturile afisate contin TVA. Comanda minima este de 50 lei.

Pasul 2 – Confirmarea comenzii

In cel mai scurt timp dupa lansarea comenzii, veti  fi contactat de catre consultantul de vanzari atat pentru confirmarea comenzii, cat si pentru stabilirea ultimelor detalii privind livrarea si plata SAU veti primi un e-mail pentru confirmarea comenzii.

Pasul 3 – Livrarea si plata

Comenzile (exceptie fac machetele fi florile din pasta de zahar) primite de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 14.00,  vor fi expediate in aceeasi zi. Companiile de curierat garanteaza livrarea intre 24-48 de ore. Magie in Cofetarie nu raspunde pentru eventuale intarzieri cauzate de firma de curierat.

Costul de transport este de 22 RON pentru colet de maximum 3 kg,  coletele care depasesc 3 kg sunt taxate pe kilogram + 1 +tva lei kilogramul adiţional. Costul este valabil pentru expeditiile livrate in localitatile cu locatii Fan Courier. Va rugam, consultati Lista Locatiilor. 

Costul de transport pentru machete si flori din zahar va fi calculat in functie de volum si va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii.

Localitatea nu se regaseste in Lista Locatiilor?

Solutii pentru expeditiile livrate in localitatile din afara Listei Locatiilor:

– ridicarea coletului de la o locatie Fan Courier, cea mai apropiata de localitatea dumneavoastra;

– livrarea la adresa, costul de transport si manipulare va fi comunicat telefonic, la confirmarea comenzii.

Modalitate de plata: 

Clienti – Persoane juridice

Ramburs in cont colector (numerar, la primirea coletului).

Virament bancar (ordin de plata) inainte de livrare.

Clienti – Persoane fizice

Ramburs in cont colector (numerar, la primirea coletului).