Featured

Trandafiri din pasta de zahar

Tortul este atractia oricarei celebrari,  cel mai important element al unei sărbători, fie ea o aniversare, un botez sau o nuntă.  Cu siguranta ai observat ca trandafirul este in topul preferintelor in materie de decoratiuni florale pe tort. Continue Reading…

(0)

Curs Cake Design

Cu ajutorul acestui curs patrunzi in universul magic, fascinant al designului de torturi si oferi clientilor tai o experienta unica.

Daca iti plac florile, culorile si dulciurile si daca iti doresti o cariera unde sa iti exprimi creativitatea si sa contribui la fericirea oamenilor, atunci te asteptam alaturi de noi.


In cele 4 zile invatam sa modelam flori din pasta de zahar pentru torturile de nunta, figurine animate pentru torturile destinate copiilor, sa realizam decoratiuni inedite cu crema de unt (decor lateral, flori si frunze) dar si retete, secrete pentru prepararea cremelor destinate decorarii. Ceea ce este cel mai important este faptul ca nimeni nu pleaca acasa fara a invata foarte bine lectia pentru care a venit la curs cake design. Acesta este si motivul pentru care numarul de locuri de la cursurile noastre este limitat. Fiecare cursant este instruit individual si lucrul acesta este extrem de apreciat.

Pe langa faptul ca oamenii invata tehnici de lucru noi, se creeaza si relatii frumoase, schimburi de experienta, retete, trucuri de lucru, iar cei care activeaza in acest domeniu, stiu cat de importante sunt aceste detalii in meseria de cofetar.

Curs Cake Design

Modelare Flori din pasta de zahar

  • Informatii teoretice privind tipurile de pasta de zahar, ustensile si materiale auxiliare;
  • Introducere in arta decoratiunilor florale in cofetarie;
  • Tehnici de realizare ale florilor si frunzelor pe sarma (tulpinite);
  • Flori cu tehnici diferite de realizare;
  • Modalitati de prindere ale buchetelor, armonizarea tipurilor de flori cu designul tortului, imbinarea stilurilor;
  • Colorare, pictare, naturalizare flori si frunze, cu respectarea regulilor estetice: culoare, textura si proportie.

Tehnici de baza in utilizarea Aerografului in Cofetarie


Modelare Figurine din pasta de zahar

  • Introducere in arta modelajului 2D si 3D;
  • Figurine animate si alte tipuri de decoratiuni modelare manual;
  • Tematica poate fi completata/modificata si cu alte subiecte/personaje.

Decor cu posul, flori din crema de unt si royal icing

  • Preparare Crema de Unt pentru realizarea florilor pe cui;
  • Frunze, flori de umplutura si decor lateral;
  • Flori si Borduri in 2 sau 3 culori;
  • Retete creme si royal icing;
  • Secrete pentru prepararea cremelor destinate decorarii;

Curs Cake Design include:

  • toate ustensilele si materiile prime necesare desfasurarii cursului;
  • masa de pranz si snack bar;
  • suport de curs;
  • diploma de participare;
  • toate decoratiunile/machetele realizate.

Tip curs: Perfectionare

Nivel curs: incepator (la curs cake design pot participa atat pasionatii, cat si persoanele calificate)

Cursul se desfasoara cu un numar limitat de cursanti, fiecare cursant este instruit individual.

Unde: Brasov. Pentru cursantii din afara localitatii oferim solutii de cazare la preturi avantajoase.

Pret: 1.700 lei 

Cand: 25-26-27-28 martie 2019

Program: Ziua I 12.00 – 18.00, Zilele II – IV -09.00 – 15.00

LOCURILE SUNT LIMITATE, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon: 0747.359.830  sau prin e-mail la: contact@magieincofetarie.ro

curs cake design Curs Cake designCurs Cake Design Curs Cake DesignCurs Cake Design

Curs Cake Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Curs Cake Design, Ce spun cursantii nostri?

“4 zile intense, 3 profesoare de exceptie, 6 colege de curs minunate… nu a lipsit absolut nimic la acest curs: am avut parte de multa voie buna, informatii cat cuprinde, am deprins tehnici, am creat minunatii pe care nu credeam ca le voi putea face intr-un timp atat de scurt. Au fost informatii utile atat pentru incepatori, cat si pentru cele care mai lucrasera cu pasta de zahar. Ce caracterizeaza echipa MAGIE IN COFETARIE? SERIOZITATE, PROFESIONALISM, EXPERIENTA, AMABILITATE, SIMT AL UMORULUI, RABDARE… si lista poate continua. Nu mi-a parut rau ca am ales acest curs si astept cu nerabdare urmatoarele cursuri, pentru alte produse magice. Va pup cu drag.

Csilla Dumitrescu, Targu Mures


“Am fost la cursul de cake design, o reala plăcere. Entuziasm, bucurie, pasiune tot ce ți-ai putea dori de la un astfel de curs, oameni pasionați, adevărați artiști. Mulțumiri colegelor și organizatorilor.”

Mary Marinescu, Brasov


‘Mulțumesc,Magie în cofetărie! 🤩Persoane implicate, serioase!, deosebite! Sunteți cei mai tari! Am petrecut patru zile minunate în mijlocul unei mari familii! Cea mai frumoasă experiență,a mea de până acum ..în arta cofetăriei😍 Să rămâneți mereu la fel! Îmbrățișări caldee😘😘”

Monica Păpălu, Constanta


“Nu as fi crezut ca o floare poate sa iti aduca atat de multa bucurie in momentul in care o vezi montata pe o macheta de tort…. Multumim mult MAGIE IN COFETARIE, cu siguranta vom reveni la un alt curs pe care il veti organiza!”

Liliana Mititelu, Onesti


“O experiență minunată, alături de formatori profesioniști😉…și o grupă de fete speciale!😍 Mulțumim, Magie în Cofetărie! Patru zile de vis!!!🤗🤩 Oricând gata,pentru o nouă provocare!🎂🍰”

Monica Păpălu, Constanta


“Am găsit aici exact ce așteptam de la un curs de acest fel: îndrumători de excepție,informații clare, produse de calitate, bucurie și colege minunate. Aștept cu nerăbdare un alt curs, unde sa pot învăța lucruri noi, spectaculoase. Mulțumesc pentru magia pe care ați făcut-o cu mine! 🤗

Vatra Monica, Brasov


“Cursul de Cake Design a fost o experienta foarte frumoasa! Cu mare drag voi reveni si pentru alte cursuri.”,

Zsuzsa Bilibok, Covasna


“A fost magie la cursul de “Cake Design”,a fost profesionalism,voie buna si oameni minunati. Va multumesc pentru sansa de a transforma visul in realitate.Recomand cu mare caldura acest curs si ustensilele profesionale.”

Ileana Serb, Brasov


“A fost o experienta noua, multe detalii, secrete interesante. Punctele forte ale cursului de Cake Design au fost:  organizarea, experienta si comunicarea! A fost minunat! Va multumesc!”

Geanina Kovacs, Baia Mare


“Cu munca, multa dragoste si un praf de magie 🙂 , am reusit sa cream cele mai minunate lucruri din natura: florile. Multumesc intregii echipe Magie in Cofetarie pentru lucrurile minunate pe care le-am invatat de-a lungul celor 4 cursuri alaturi de voi. Va asteptam cu idei noi.”

Nicoleta Misca, Ulmi


“A fost un curs complex, solicitant si incitant, insa rezultatul a fost pe masura. Va multumesc pentru rabdarea cu care ne-ati invatat.”

Monica Matei, Arad


“Un curs si o echipa de 5*. Va multumesc dragelor!”

Elvira Georgescu, Bucuresti


“Cele 3 module (flori, figurine si crema de unt) s-au imbinat perfect: teoria si practica. M-am simtit excelent si am acumulat informatii pretioase. Va multumesc.”

Andreea P., Suceava



Participa la atelierele si cursurile organizate de Magie in Cofetarie, unde oameni pasionati de cofetarie, iubitori de frumos, incepatori sau experimentati in arta dulce, ne intalnim periodic, schimbam idei, ne relaxam, invatam, ne rasfatam printre arome si culori. 

Invata direct de la profesionisti!

Alegere inspirata

  • 99% Practica si 1% Teorie;
  • Inveti intr-un colectiv de profesionisti;
  • Traineri specializati in stainatate.
  • Reduceri si preturi speciale la USTENSILE;
  • La finalul cursului, toate aranjamentele florale si figurinele realizate vor fi luate acasa;
  • E-coaching – suport oferit pe e-mail de catre traineri. Dupa curs, Fiecare cursant va primi suport in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate pentru rezolvarea problemelor intampinate;

Facebook

 

(0)

Cumpara de 200 lei in perioada 21 -23 aprilie 2015, aplica codul de reducere “APRILIE”

si primesti 10% discount pentru comanda ta.

Campania Promotionala Primavara Reducerilor 2015

Regulament oficial

Organizatorul campaniei promotionale este societatea SELVEN CAKE LOGISTICS SRL, cu sediul in Brasov, str. Merilor nr.2, telefon: 0368.800.880, e-mail: contact@magieiincofetarie.ro, CUI RO33300497, J8/938/2014, numita in continuare Organizator.

Regulamentul Oficial de participare si derularea a prezentei campanii promotionale este intocmit si este public conform legislatiei aplicabile din Romania prin postarea (afisarea) acestuia pe pagina de internet www.magieincofetarie.ro.

Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Campania promotionala se desfăşoară online pe site-ul www.magieincofetarie.ro si se adreseaza cetatenilor romani.

Campania promotionala online se desfasoara in perioada: 21 -23 aprilie 2015

La aceasta Campanie promotionala pot participa toti cetăţenii români (persoane fizice si juridice).

Obiectul campaniei îl reprezintă toate ustensilele prezentate pe site, in limita stocului disponibil.

Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau alte reduceri de pret.

De această campanie beneficiază orice persoană fizică sau juridica care achizitioneaza produse in valoare de 200 lei,  in perioada mentionata.

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Intreruperea campaniei promotionale Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a clientilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Timp de 3 zile beneficiati de 10% reducere pentru toate accesoriile si ustensilele disponibile in stoc.

Comandati produse in valoare de 200 lei, valoare cos fara costuri de transport si introduceti codul de reducere “APRILIE”.

Costul de transport si manipulare este de 22 lei si este valabil pentru expeditiile livrate in localitatile cu locatii Fan Courier. Va rugam, consultati Lista Locatiilor.


Cum comand?

Pasul 1

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. In Cosul de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

3

Pasul 2

Achizitionati produse in valoare de minimum 200 lei si introduceti codul de reducere “NOIEMBRIE” apoi apasati butonul Aplica Cupon.

1

Pasul 3

Pentru finalizarea comenzii urmati pasii solicitati de magazin.

2

Spor la cumparaturi!

(0)

Când vine vorba de tortul preferat, fiecare dintre noi are o anumită alegere. Unii aleg ciocolata în detrimentul altor arome, alții se îndreaptă spre fructe sau arome neconvenționale precum caramelul sărat. Datorită faptului că în lumea torturilor creativitatea și imaginația dau naștere unor combinații ispititoare și unor gusturi divine, atunci când ai de făcut un tort pentru tine te poți simți copleșit de diversitatea ingredientelor și te poți complica inutil cu rețete cu zeci de ingrediente costisitoare.

Ne-am propus să te ajutăm să descoperi ce tort delicios ți se potrivește pe baza unui test scurt, care te va ajuta să alegi tortul perfect pentru tine. Vei vedea că îți propunem torturi care combină ingredientele potrivite pentru a obține gusturi divine!

Testul este simplu: trebuie doar să alegi între variantele propuse și să îți notezi sau să ții minte dacă ai ales predominant varianta A sau varianta B.

Să începem testul!

1. Ce fruct preferi?

tort

2. Ciocolată sau vanilie?

tort

 

3. Cacao sau lămâie?

page3

4. Iaurt sau cremă de brânză?

page4

 

Rezultate

Dacă ai ales mai mult varianta A…

Atunci tortul perfect pentru tine este tortul cu ciocolată și zmeură.

tort de ciocolata si zmeura

Iată cum să îl prepari:

Ingrediente necesare pentru blat:

  • 125 ml ulei de cocos
  • 125 gr zahăr brun
  • 200 ml iaurt ( grecesc, pentru o variantă light sau cu vanilie pentru una normală)
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 500 gr făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • ½ linguriță sare
  • 125 gr cacao
  • 200 ml lapte
  • 125 gr fulgi de ciocolată
  • 500 gr zmeură

      Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 75 gr unt, la temperatura camerei
  • 1 linguriță extract de zmeură
  • 240 gr zahăr pudră
  • 2 lingurițe lapte

Modul de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius
  2. Topește uleiul de cocos
  3. Pune uleiul de cocos într-un bol și adaugă extractul de vanilie, zahărul brun- amestecă până când ingredientele sunt bine combinate
  4. În alt bol combină făina, praful de copt, cacao și sarea
  5. Adaugă ingredientele uscate peste cele lichide, folosind mixerul la viteză mică pentru a le incorpora. Adaugă în același timp și laptele
  6. Amestecă fulgii de ciocolată cu ajutorul unei spatule
  7. Împarte aluatul rezultat în 2 forme de copt și dă-le la copt pentru 22-26 de minute

Pentru cremă:

  1. Mixează untul și extractul de zmeură până obții o cremă ușoară și pufoasă, adaugând zaharul pudră treptat
  2. Adaugă laptele și mixează până se incorporează

Asamblare:

  1. Pe un blat întinde crema de unt și zmeură- nu trebuie să fie întinsă perfect, poate chiar să curgă pe margine
  2. Asează celălalt blat peste blatul acoperit cu cremă
  3. Decorează cu zmeură proaspătă

Dacă ai ales predominant varianta B…

tort cu lamaie si afine

Îți propunem un tort neconvențional și extrem de gustos:  tort cu lămâie și afine.

Iată cum să îl prepari:

Ingrediente necesare pentru blat:

  • 230 gr unt nesărat
  • 250 gr zahăr tos
  • 100 gr zahăr brun
  • 4 ouă mari, la temperatura camerei
  • 1 lingură extract de vanilie
  • 375 gr făină
  • 1 lingură bicarbonat de sodiu
  • ½ linguriță sare
  • 240 ml lapte
  • Coaja și sucul a 3 lămâi
  • 260 gr afine

      Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 225 gr cremă de brânză grasă, la temperatura camerei
  • 115 gr unt nesărat, la temperatura camerei
  • 420 gr zahăr pudră
  • 30 ml de smântână grasă
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • Praf de sare

 

Modul de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius
  2. Cu ajutorul unui mixer, bate untul la viteză mare, până devine cremos. Adaugă zaharul și continuă să bați pentru 2-3 minute. Adaugă ouăle și vanilia, bate până se combină toate ingredientele.
  3. Într-un bol mare amestecă făina, sarea și bicarbonatul.
  4. Adaugă ingredientele uscate în cele lichide treptat, și adaugă și laptele, coaja și sucul de lămâie, amestecând cu mixerul.
  5. Amestecă și afinele cu ajutorul unei spatule.
  6. Împarte aluatul în 3 forme de copt și dă-le la copt pentru 21-26 de minute.

Pentru cremă:

  1. Amestecă ingredientele pentru cremă cu ajutorul unui mixer, la viteză mare până când obții o cremă pufoasă.
  2. Dacă ți se pare crema prea groasă, o poți subția cu o lingură de smântână.

Asamblare:

  1. Împarte crema în mod egal pentru a o întinde între blaturi. Ai grijă să păstrezi și pentru decor
  2. Așează cele 3 blaturi apoi îmbracă-le cu crema de decor
  3. Decorează cu afine proaspete

Tu ce variantă ai ales? Lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos!

Sursă foto: pixabay.com

(4)

Probabil ai observat deja că un candy bar frumos decorat este atracția oricărei celebrări, fie ea mai formală sau mai informală și ca atare, deja știi că, cu ajutorul unui astfel de colț al deserturilor și deliciilor poți transforma un eveniment tipic într-unul extraordinar.  Însă știi cum să realizezi un astfel de colț de rai dulce și colorat? Te ajutăm noi! Ne-am propus să îți explicăm cum poți obține un candy bar remarcabil cu ajutorul unor mici trucuri și cu produsul nostru de candy bar preferat, bomboniera. Continue Reading…

(0)