Pasta de zahar

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Masina intins Pasta de Zahar

  Masina electrica pentru intins pasta de zahar de la  PME Electric oferă cea mai simplă modalitate de a intinde pasta la grosime uniformă. Motorul electric face toate lucrările lăsându-vă liber să controlați fluxul de pastă și reglati  cu 9 setări diferite de grosime. Confecționata din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cele două dimensiuni suplimentare de tăieturi cu benzi sunt excelente pentru dungi, ciucuri etc. (2 mm și 6,6 mm). Are lame de tăiere detașabile, o clemă de masă și mâner manual pentru rulare și tăiere. Lungime tamburi: 17.5 cm Putere: 80W Pachetul conține: Unitate cu role, Cutter cu bandă, Motor electric, Mâner pentru rulare și tăiere manuală; Clema pentru masă; Mufa UE, manual de instructiuni.
  446.00lei Alege optiuni
 • Pasta de zahar First Class, Diverse Culori

  Pasta de zahar First Class este ideala pentru realizarea florilor si a figurinelor.

  Pasta de zahar trebuie framantata pana ajunge la elasticitatea necesara realizarii figurinelor.

  Pasta este elastica, se framanta usor, nu se lipeste si se intareste in scurt timp fara sa crape.

  Nu transpira si nu se inmoaie, daca este depozitata corespunzator.

  Pentru acoperire, recomandam sa se intinda la grosime de 2.5 mm.

  Gramaj: 1 kg

  27.00lei
  Golește
  Alege optiuni
 • Pasta de zahar Fodekor, Diverse Culori

  Pasta de zahar Fodekor este ideala pentru acoperirea si decorarea torturilor si machetelor de nunta, dar si pentru modelarea figurinelor animate. Pasta de zahar trebuie framantata pana ajunge la elasticitatea necesara realizarii figurinelor. Pasta este elastica, se framanta usor, nu se lipeste si se intareste in scurt timp fara sa crape. Nu transpira si nu se inmoaie, daca este depozitata corespunzator. Pentru acoperire, recomandam sa se intinda la grosime de 2.5 mm. Gramaj: 1 kg
  23.00lei
  Golește
  Alege optiuni
 • Pasta pentru acoperire Dama Top, 5 kg

  Culoare: ALB intens

  Pentru colorarea in masa, recomandam colorantii PROGEL 

  Important! Costul de transport va fi calculat in functie de greutatea coletului si va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii.

  125.00lei Adauga in cos
 • Tricot Mix

  Preparat pulbere pentru realizarea dantelei din zahar cu gust de caramel. Mod de utilizare: Amestecati 100 g de mix cu 100 g de apa pana cand obtineti un amestec omogen si cremos. Folosind o spatula intindeti amestecul pe un covoras de silicon cu forma dorita. Puneti covorasul intr-o tava si coaceti in cuptor static timp de 10-11 minute la 100°C. Scoateti tava din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca, apoi desprindeti dantela de forma de silicon. Dupa care  o puteti aplica imediat pe tort sau prajitura. Mixul poate fi colorat cu coloranti hidrosolubili. Punga de 300 g.
  59.00lei Adauga in cos