Un cofetar cunoaște importanța unui suport tort bun deoarece atenția la detalii îi este caracteristică.
Un tort impresionant, la care ai muncit câteva ore și pentru care au fost pregătite decorațiuni cu migală este incomplet fără un suport tort adecvat, care să îi evidențieze frumusețea și să-l expună în întreaga sa splendoare. Munca unui cofetar este răsplătită prin reacțiile celor din jur atunci când văd creația sa dulce.
Candy Bar – suportul care îți aduce desertul la viață
În ultimul timp, nunțile și alte evenimente formale și-au îndreptat atenția către deserturi, fără a se limita la tort – frumoasele candy baruri au devenit un punct de atracție al oricărei recepții. De aceea, îți ofer un sfat prețios: la fel cum un suport de tort evidențiază desertul principal, bombonierele vor aduce la viață orice candy bar.
De cele mai multe ori, bombonierele sunt realizate din sticlă și au diverse forme pentru ca tu să poți să îți lași creativitatea să preia controlul atunci când aranjezi un candy bar. Poți opta pentru o bombonieră Tower, o bombonieră cu picior sau, de ce nu, o bombonieră cu o formă deosebită pentru a oferi dimensiune estetică oricărui candy bar pe care îl realizezi.

Filter