Crema de Mascarpone cu Caramel
Crema de Mascarpone cu Caramel
INGREDIENTE:
- 250 de grame de brânză mascarpone
- 250 de grame de smântână pentru frișcă
- 400 de grame (1 cutie) de crema caramel din lapte condensat
- 1 lingură de extract de vanilie
Mod de preparare:
- Brânza mascarpone se omogenizează cu o spatulă cu crema caramel din lapte condensat .
- Separat, se bate smântâna pentru frișcă până se întărește bine.
- Sfat! Atenție, smântâna pentru frișcă trebuie să fie foarte rece, altfel nu se bate.
- Se adaugă peste amestecul de mascarpone și cremă caramel 1/3 din cantitatea de frișcă și extractul de vanilie și se amestecă cu spatula.
- Se încorporează lejer restul de frișcă, fără a amesteca circular Sfat! (doar pe verticală, ridicând compoziția de pe fundul vasului către suprafață), pentru a obține o cremă aerată.
Pentru mai multe Retete si Secrete, Te asteptam alaturi de noi la atelierele “MagicAtelier”, unde oameni pasionati de cofetarie, iubitori de frumos, incepatori sau experimentati in arta dulce, ne intalnim periodic, schimbam idei, ne relaxam si invatam.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.