Cum cumpar?

Pasul 1 – Comanda

Comanda produselor din magazinul electronic www.magieincofetarie.ro  se face prin adaugarea in cos a produselor dorite si parcurgerea pasilor necesari incheierii comenzii.

Pasul 2 – Confirmarea comenzii

In cel mai scurt timp dupa lansarea comenzii, veti  fi contactat de catre consultantul de vanzari atat pentru confirmarea comenzii, cat si pentru stabilirea ultimelor detalii privind livrarea si plata SAU veti primi un e-mail pentru confirmarea comenzii.

Pasul 3 – Livrarea si plata

Termen de livrare: 2-5 zile. Companiile de curierat garanteaza livrarea intre 24-72 de ore. Magie in Cofetarie nu raspunde pentru eventuale intarzieri cauzate de firma de curierat.

Costul de transport este de 25 RON pentru colet de maximum 3 kg,  coletele care depasesc 3 kg sunt taxate pe kilogram + 1.5+tva lei kilogramul adiţional. Costul este valabil pentru expeditiile livrate in localitatile cu locatii Fan Courier. Va rugam, consultati Lista Locatiilor. 

Costul de transport pentru machete si flori din zahar va fi calculat in functie de volum si va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2018, livrarea SAMBATA va fi taxata suplimentar de catre Fan Courier. Tariful este de 6 lei+tva.

Localitatea nu se regaseste in Lista Locatiilor?

Solutii pentru expeditiile livrate in localitatile din afara Listei Locatiilor:

– ridicarea coletului de la o locatie Fan Courier, cea mai apropiata de localitatea dumneavoastra;

– livrarea la adresa, costul de transport si manipulare va fi comunicat telefonic, la confirmarea comenzii.

Modalitate de plata: 

Clienti – Persoane juridice si fizice: Online cu cardul, Ramburs in cont colector (numerar, la primirea coletului) sau Virament bancar (ordin de plata) inainte de livrare.