Suntem o echipa tanara de oameni pasionati care doresc sa le arate clientilor ca pot face din cofetarie mai mult decat o meserie, si anume o arta.
Initial ne-am propus sa deschidem un Magazin on line de ustensile si accesorii pentru cofetarii si patiserii. Dar odata deschisa afacerea, ne-am dorit mai mult, ne-am gandit ca vrem sa crestem si totodata vrem sa oferim mai mult pe piata de specialitate. De asemenea, vrem sa fim unici si diferiti. In acest domeniu, nu este suficient sa le vinzi cofetarilor niste ustensile, este util sa le arati si ce lucruri minunate pot sa realizeze folosind putine unelte si multa… imaginatie. Astfel au luat fiinta cursurile noastre de Ciocolata Modelabila si de Pictura Manuala a Torturilor.

In ceea ce priveste cursurile de ciocolata modelabila, ne mandrim cu faptul ca suntem singurii din tara care organizeaza acest tip de evenimente si putem declara ca au un foarte mare succes. Locurile se ocupa foarte repede, desi nu ne promovam intensiv. Multi dintre cursantii nostri se inscriu ca urmare a recomandarilor. Avem persoane care au revenit la cursuile noastre a doua, si a treia oara, iar lucrul acesta ne da incredere in noi si ne demonstreaza ca ceea ce facem este bine.

Ceea ce este cel mai important in munca noastra este faptul ca nimeni nu pleaca acasa fara a invata foarte bine lectia pentru care a venit la curs. Acesta este si motivul pentru care numarul de locuri de la cursurile noastre este limitat. Fiecare cursant este instruit individual si lucrul acesta este extrem de apreciat. Pe langa faptul ca oamenii invata tehnici de lucru noi, se creeaza si relatii frumoase, schimburi de experienta, retete, trucuri de lucru, iar cei care activeaza in acest domeniu, stiu cat de importante sunt aceste detalii in meseria de cofetar. De asemenea, prin activitatea noastra promovam instruirea angajatilor la locul de munca, incercam sa-i determinam pe detinatorii de cofetarii sa isi trimita angajatii la cursuri pentru a fi performanti la locul de munca si pentru a realiza retete noi, design-uri inedite si inovatoare pentru ca afacerea lor sa prospere. Stim cu totii cat de important este aspectul estetic in lumea in care traim. De aceea, ne dorim sa aducem pe piata cele mai noi si originale tehnici si concepte. Pana acum am reusit, speram ca ascensiunea noastra sa continue cel putin la fel de frumos si va invitam sa ne urmariti atat pe site-ul nostru www.magieincofetarie.ro, cat si pe pagina noastra de Facebook.

2

31