Investeste in viitorul afacerii tale!

Investind in angajati, investesti in viitorul afacerii tale!

Cu siguranta ai aflat despre cursurile pe care le desfasuram si poate ca te intrebi de ce ai vrea sa trimiti angajatii la astfel de evenimente.

Tort pictat manual

Stim cu totii ca bugetul fiecarei companii nu este unul prea generos atunci cand vine vorba de investitii de genul acesta. Da, am folosit termenul “investitie” pentru ca un curs pentru angajati este o investitie, si nu doar una personala pentru angajat, ci una adevarata pentru cresterea afacerii pe care o conduci.

IMG_8870
Madalina si Elena, Hotel Roman
IMG_9065
Liliana, Cofetaria Mimoza
IMG_8588
Mihaela, Tonka Delicii
IMG_8690
Maria, Cofetaria Damarin
IMG_9051
Ana si Nadia, Sereno Group
IMG_8585
Florina, MBS srl

Omul sfinteste locul, fara oameni de calitate, specializati, o afacere

nu poate deveni o poveste de succes.

In zillele noastre, se pune foarte mult accentul pe originalitate, seriozitate si profesionalism, calitati cu care nu toti angajatii vin „la pachet”. Desi pe piata muncii sunt foarte multi candidati pregatiti din punct de vedere profesional, fiecare job are particularitatile sale, iar pregatirea suplimentara pentru ca angajatul sa devina un bun specialist devine esentiala atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Iti place sau nu sa recunosti, afacerea ta nu este doar un merit personal, ci un succes colectiv pe care nu l-ai putea atinge fara a avea sustinerea celor cu care lucrezi.

Iata asadar, 8 dintre cele mai importante motive pentru a investi in oamenii tai:

  1. Asimilarea de noi tehnici si concepte: in timpul cursurilor, cofetarii invata tehnici noi, care pot fi aplicate cu succes in activitatea de zi cu zi;
  2. Cresterea profitului: cursurile profesionale ajuta la imbunatatirea calitatii muncii, a productivitatii si implicit a profitului firmei;
  3. Obtinerea satisfactiei clientilor: in cadrul cursurilor, cofetarii invata sa creeze noi concepte si produse, imbunatatindu-ti astfel oferta cofetariei;
  4. Oamenii sunt cea mai importanta resursa a afacerii tale, dar ca sa poata da randamentul maxim, este important ca potentialul lor sa fie maxim. De cele mai multe ori, lucrul acesta este posibil doar printr-o pregatire profesionala suplimentara;
  5. Timpul si motivatia: angajatii nu au timp si nici determinare sa se autoperfectioneze in timpul lor liber. Ofera-le alternativa unor cursuri de specializare in timpul programului de lucru. Vei fi uimit sa constati cat de benefica este iesirea din rutina pentru angajati;
  6. Socializarea: ofera-le ocazia sa interactioneze cu alte persoane din domeniu, din diferite zone ale tarii, astfel in cofetaria a ta vei avea parte de noi idei de decor si retete.
  7. Faciliteaza capacitatea de adaptare la schimbari: acumularea de informatii noi le da incredere angajatilor in fortele proprii si ii ajuta sa preia initiativa;
  8. Creativitate maxima: cursurile motiveaza angajatii sa fie creativi si sa isi exprime liber ideile.

Poate ca va suna cliseic, dar noi credem cu tarie ca investind in oameni, investesti, de fapt in viitorul afacerii pe care o manageriezi.

Si pentru a te convinge, te invitam cu drag sa participi la evenimentele pe care Magie in Cofetarie® le organizeza, cu scopul de a aduce un plus de inovatie si de a-i ajuta pe colaboratorii nostri sa gaseasca solutii personalizate pentru afacerea lor.

Si ca sa te convingem, iti dam un singur exemplu elocvent: Facebook. Pana in annl 2007 compania nu avea programe de training pentru angajati. Acestea au fost introduse ca urmare a unor conflicte interne dintre angajati. Managerii companiei au costatat ca aceste programe ii ajuta pe angajati sa gestioneze cu usurinta conflictele care pot aparea intre ei, sa mentina standardele inalte  impuse si sa identifice lideri interni. Facebook are foarte multi angajati tineri, iar principalul avantaj obtinut din aceste cursuri este ca acestia isi pot asuma in mod facil valorile companiei, asimileaza informatii noi si sunt dornici sa se afirme. In cazul de fata, programele de training i-au facut pe angajati mai responsabili, mai organizati si mai dedicati. Daca analizam profiturile companiei si imensa popularitate de care se bucura, tragem concluzia ca decizia de a investi in oamenii cu care lucreaza pe care managerii au luat-o nu a fost una intamplatoare.

Asadar, cursurile de specializare sunt o reala investitie in viitorul afacerii pe care o detineti. Cine nu isi doreste sa faca performanta, sa aduca inovatie si creativitate pe piata, sa fie lider in domeniul in care activeaza? Cum altfel s-ar putea obtine toate acestea daca nu prin intermediul oamenilor.

Autor: Magie in Cofetarie® & Cristina Chirvase, Freelancer Copywriting și Content Writing

Reproducerea totala sau partiala a oricarei parti din continutul acestui site, este interzisa fara acordul prealabil scris al Magie in Cofetarie®!

Vizualizari:(66)