Politica de returnare

Potrivit legislației în vigoare, Clientul are dreptul să notifice în scris Societatea că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Așadar, Clientul are dreptul de a returna produsul achiziționat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile de returnare.

Atragem atenția că, în cazul în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată Clientului după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, puteti opta pentru a primi un Voucher pe care il puteti utiliza pentru a achita comenzile viitoare sau rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la retur in contul bancar comunicat in Notificare (obligatoriu transmisa via e-mail la adresa: contact@magieincofetarie.ro)

 

Mai multe detalii InfoCons …