Reteta crema de unt pentru imbracarea torturilor
Reteta crema de unt pentru imbracarea torturilor este stratul cu care acoperim torturile inainte de a le imbraca cu fondant, icing. Acesta are rolul de a lipi fondantul de blat si de a acoperi denivelarile.
Ingredinete pentru 1 kg crema de unt
220 gr unt, 65% grasime
800 gr zahar pudra
un varf de sare
aroma de vanilie
4 linguri de smantana dulce pentru frisca
Untul (la temperatura camerei) se mixeza timp de 30 secunde la viteza minima, se reduce viteza si se adauga treptat zaharul. Dupa ce zaharul s-a incorporat bine, se reduce viteza de mixare si se adauga varful de sare, aroma de vanilie si jumatate din smantana. Acestea se amesteca bine pana cand se topeste zaharul. Se depoziteaza in dulapul frigorific in recipiente inchise cu capac.
Sursa foto: http://leelabeanbakes.com/blog/frosting-filling/cooked-flour-frosting/
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.