fbpx

Reteta crema de unt pentru imbracarea torturilor

Reteta crema de unt pentru imbracarea torturilor este stratul cu care acoperim torturile inainte de a le imbraca cu fondant, icing. Acesta are rolul de a lipi fondantul de blat si de a acoperi denivelarile.

Ingredinete pentru 1 kg crema de unt

220 gr unt, 65% grasime

800 gr zahar pudra

un varf de sare

aroma de vanilie

4 linguri de smantana dulce pentru frisca

Untul (la temperatura camerei) se mixeza timp de 30 secunde la viteza minima, se reduce viteza si se adauga treptat zaharul. Dupa ce zaharul s-a incorporat bine, se reduce viteza de mixare si se adauga varful de sare, aroma de vanilie si jumatate din smantana. Acestea se amesteca bine pana cand se topeste zaharul. Se depoziteaza in dulapul frigorific in recipiente inchise cu capac.

Crema de unt

 

Sursa foto: http://leelabeanbakes.com/blog/frosting-filling/cooked-flour-frosting/