Top culori 2016: Rose Quartz, Iced coffee si Peach Echo

Pantone a lansat tendințele de culoare pentru primăvara viitoare și acestea sunt superbe, jucause asemenea unor confetii. Cele 10 nuante se potrivesc de minune in cadrul nuntilor de primavara.

PANTONE-2016-top

Rose Quartz

Culoare roz este culoarea iubirii universale și reprezintă romantismul și farmecul de alta data. Rose Quartz este o nuanta mai deschisa de roz, care confera nuntii o atmosfera calda, clasica, romantica si primitoare.

Se asorteaza cu: Peach Echo, Lilac Grey si Auriu.

Quartz Pink

Iced coffee

Nunta rustica cu tot farmecul său va continua să fie o temă de top în anul 2016. Culoarea Iced Coffee  este o culoare neutra care se asorteaza foarte bine cu aproape fiecare culoare.

Se potrivesc mă cu: Lilac gri, Rose Quartz si bineinteles cu Auriu

iced-coffee-collage

Peach Echo

Dulce, dar sofisticat, nuantele de portocaliu piersica sunt din ce in ce mai populara în fiecare an și în primăvara următoare se preconizează a fi in centrul atentiei. Nuanta de roz – portocaliu prietenos, va adăuga eleganță clasica dar si moderna evenimentului.

Se potrivesc mă cu: Lilac Grey, Limpet Shell, Rose Quartz, nunate metalice.

Peach

p p2 p3 p4

p5 p6

Surse: http://www.fancygirldesignstudio.com/the-top-10-colors-for-next-spring/https://www.pinterest.com/pin/94012710948933610/http://www.style-architectsweddings.com/blog/wedding-pinspiration-peach-echo

Vizualizari:(91)